Iklan

Khamis, 12 Februari 2015

Promosi Februari Miracle Refreshing Scent

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua!

Harini Hana nak mewarwarkan promosi Miracle Refreshing Scent (MRS) bagi bulan Februari 2015. Promosi ni memang berbaloi untuk pelanggan tetap dan setia dengan MRS. Anda boleh berkongsi dengan kawan atau ahli keluarga yang lain.

Pembelian 2 botol 50ml hanya RM130 sahaja jimat RM9.80 dari harga asal. Setiap botol 50ml berharga RM69.90. Anda boleh pilih hendak gabungan bauan sweet yang manis atau elegant yang lembut. Promosi ini hanya dalam bulan Februari dan hanya di page Miracle Refreshing Hana sahaja.

Promosi kedua promosi oleh pihak ibupejabat MRS. Hot item trial 10ml dan serum 40ml tidak dijual secara 'loose' atau berasingan. Anda kena dapatkan dalam set combo dengan harga RM45.00. Nampak macam mahal tapi anda sebenarnya dapat 3 produk dan lebih baik kerana anda lebih untung dan jimat RM4.70. Harga sebenar 3 produk ini ialah RM49.70 iaitu harga asal trial 10ml ialah RM14.90 dan serum 40ml ialah RM19.90. Dengan set combo ini, anda beli dengan harga lebih murah.

Set ini memang sesuai sebagai hadiah buat si dia untuk penjagaan rambut, kulit, dandanan diri dan menjadi 'first aid' utama untuk sebarang masalah kesihatan. Pelanggan-pelanggan yang ingin mencuba juga dinasihatkan mendapatkan set combo terlebih dahulu. Bila rasa serasi boleh order yang besar pula. Bukan itu sahaja, set combo ini juga amat diminati kerana packing yang comel dan mudah dibawa ke mana-mana. Kalau nak pergi travel tu memang elok bawa set ini.


Di bawah ini pula ialah harga terkini bagi setiap produk MRS. Harga yang dinyatakan adalah untuk Semenanjung, Sabah dan Sarawak.

Oh! Ada yang bertanya sebab keliru sama ada Miracle Muslimah, Miracle Refereshing Spray dan Miracle Refreshing Scent itu sama? Memang sama. Semasa produk ini mula-mula diperkenalkan memang dengan nama Miracle Muslimah sebab produk ini dibuat khusus untuk penjagaan rambut dan kulit wanita. Lama-kelamaan ramai juga lelaki yang suka dan namanya ditukarkan kepada Miracle Refreshing Spray. Nama kedua ini juga telah ditukar kerana MRS tidak hanya mempunyai produk spray namun mempunyai produk baru serum. Tapi yang simboliknya masih menggunakan singkatan MRS bagi Miracle Refreshing Scent.

Ok feel free to contact me,
Hana
#Distributor MRS
#Miracle Refreshing Hana
sms/wa 0133510426
email : azhana.am@gmail.com

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...