Iklan

Khamis, 7 Mei 2015

Promosi MRS Sempena Hari Ibu 2015

Untuk pelanggan-pelanggan tegar dan anda yang berminat dengan produk Miracle Refreshing Scent (MRS), jangan lepaskan peluang keemasan. Ada promosi istimewa sempena Hari Ibu. Promosi ini berlangsung sekarang sehingga 31 Mei 2015. Jom kita hadiahkan minyak ajaib dan serbaguna ini buat ibu tercinta kita. Setiap kali menggunakannya pastilah bonda akan teringatkan kitakan! Tak semestinya bonda, sesiapa sahaja yang bergelar ibu, mama, ummi, mak dan sebagainya boleh diberikan kita hadiahkan MRS ini sebagai penghargaan istimewa.

Ramuan MRS dari minyak kelapa dara, mint dan aromaterapi pasti membuatkan semua tertawan dengan harumannya di samping khasiat kesegaran dan ketenangan darinya. MRS amat baik dan sesuai untuk semua peringkat umur, dari bayi sehinggalah warga emas. Ia perlu dijadikan `first aid' anda walau di mana anda berada.
Pihak ibupejabat MRS membuat promosi iaitu dengan setiap pembelian sebotol Essence Refreshing Serum 40ml berharga RM19.90, anda layak membeli sebotol Miracle Refreshing Scent 10ml dengan harga RM9.90. Harga asal 10ml ini ialah RM14.90. Potongan harga RM5 tau, wow!!!


Promosi kedua pula datangnya dari page Miracle Refreshing Hana. Sempena Hari Ibu, pembelian sebotol MRS 50ml dan sebotol serum essence 40ml hanyalah RM80 sahaja. JIMAT RM9.80!!! Harga asal sebotol MRS 50ml ialah RM69.90 dan serum 40ml ialah RM19.90. Jom beli waktu harga murah ni. Boleh simpan stok untuk keluarga.


Jangan lupa promosi ini sah sehingga 31 Mei 2015 sahaja. Untuk maklumat lanjut tentang produk dan testimoni boleh layari page Miracle Refreshing Hana. Anda boleh juga email kepada azhana.am@gmail.com.my atau sms/wa Hana 0133510426.

#miraclerefreshingscent
#minyakserbaguna
#promosihariibu
#showeryourlove

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...